O nas

Podjetje WINTEH

Ustanovitelji podjetja WINTEH d. o. o. sodelujemo že več kot 10 let. Prihajamo iz različnih področij in se skupaj dopolnjujemo v popolno celoto za oblikovanje in razvoj SaaS rešitve za izdelovanje ponudbe.
Prvi koraki
Začetek naše zgodbe in ideje
Razvoj danes
Trdo delo je vedno poplačano
Vizija podjetja
svetla prihodnost našega podjetja
Začetek Winteh zgodbe se je začel z razvojem mobilne aplikacije, ki bi proizvajalcem stavbnega pohištva, monterjem in merilcem oken olajšala delo pri pripravljanju informativnih ponudb za stranke. Čas pa je pokazal, da lahko aplikacijo nadgradimo tako, da bo ponujala izdelavo natančnih ponudb, ki jo pripravi merilec neposredno pri naročniku, uporabi kot predračun.
Danes je Winteh veliko več, saj temelji na izdelavi odlične SaaS rešitve, ki jo želimo ponuditi podjetjem, ki iščejo sodobno in enostavno rešitev za izdelovanje natančnih ponudb, tako na terenu kakor tudi v salonu. V podjetju Winteh d. o. o. si postavljamo vedno nove, bolj zahtevne cilje, ki se jih trudimo doseči.
Želimo, da naše rešitve podjetjem, ki se ukvarjajo s stavbnim pohištvom predstavljajo sinonim za kvaliteto, hitrost in natančnost. Vodijo nas njihove želje in možnosti za napredek ter skrajševanje časa za izdelavo natančne ponudbe za stranke. Naš razvoj ne bo nikoli končan, vedno bomo želeli še nekaj izboljšati, pohitriti in nadgraditi. Vedno se bomo trudili izboljšati način poslovanja podjetij, ki se ukvarjajo s stavbnim pohištvom.